Het in Nederland en wereldwijd meest gebruikte grotere contentmanagementsysteem (CMS). Open source en enorm flexibel. Duurzaam uit te breiden, te integreren en te koppelen. Van mobile-first tot desktop-proof. En nog vriendelijk ook.

Drupal

De meest professionele optie

Het is alweer heel wat jaren geleden dat we naast ons bestaande CMS een oplossing zochten voor het zwaardere werk. Of preciezer gezegd: we zochten een systeem wat van klein naar groot kon, of van groot naar nog groter en dat je dan ook nog van alles zou kunnen integreren en koppelen. Zonder dat er dingen om zouden vallen. Of dat het slakkentraag zou worden. 

Het meest toegepaste algemene CMS is Wordpress. Daar kozen we niet voor. Het is waar dat heel veel kleinere websites ermee gebouwd worden, maar zodra je meer en groter nodig hebt, er iets geïntegreerd of gekoppeld moet, valt er nogal eens wat om en is de boel niet meer vooruit te branden. No go dus.

Solide

Als je snel, schaalbaar èn flexibel moet, komt meteen Drupal in zicht. Het is wereldwijd, en ook in Nederland, al jaren op rij het meest ingezette professionele enterprise CMS. Voor ons was de keuze daarom makkelijk. En voor veel van onze klanten is de keuze ook eenvoudig: lekker solide op Drupal. 

Vriendelijk voor mensen

Grotere systemen vertonen nogal eens flink wat arrogantie waar het mensen aangaat. Software die veel kan, vergeet gauw dat er ook gebruikers betrokken zijn. Drupal is gelukkig van nature vriendelijk voor mensen. Contentbeheerders raken altijd zeer gesteld op de vanzelfsprekendheid waarmee het CMS communiceert. 

Meer informatie