Elegant en sterk contentmanagementsysteem (CMS). Open source en gemakkelijk te beheren. ExpressionEngine geeft ruim baan aan elk ontwerp.

ExpressionEngine in Leiden

Thuisbasis voor ExpressionEngine in Europa lijkt sinds jaar en dag Leiden. Een paar enthousiaste ontwerpers, UX-ers en developers omarmde ooit het elegante CMS. We inspireerden elkaar, we leerden samen en kwamen bij elkaar. Waar andere systemen allerlei beperkingen kenden bij het inrichten van websites, bood ExpressionEngine revolutionaire vrijheid. Webdesign werd design.

Design without constraints

Anno nu is ExpressionEngine nog steeds een sterk en flexibel CMS. Wij kennen het van haver tot gort. Ook veel van onze opdrachtgevers zweren erbij: contentmanagement is makkelijk en plezierig. ExpressionEngine is en blijft een CMS voor websites waarbij zowel vorm als functie belangrijk is; als het goed moet werken en er daarbij ontzettend lekker uit moet zien.

Open source 

ExpressionEngine is een product van Packet Tide. Deze software-ontwikkelaar is door zijn duurzame open source strategie klaar voor de komende decennia.

Waarom ExpressionEngine

  • Gebruiksvriendelijk en open source CMS
  • Niet gebonden aan de visuele mogelijkheden van het CMS
  • Grote community met externe add-On ontwikkelaars
  • AVG compliant
Meer informatie