Hora est; het is tijd! Kees™ Internetbureau is sinds 18 november Est Digital.

Gestaag groeien we, elk jaar opnieuw. Kwaliteit en complexiteit van ons werk: meer, mooier, groter en beter. We werken met een superteam voor fantastische opdrachtgevers. Vorig jaar wonnen we twee awards en in december zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Kortom: opgaande lijn op alle fronten.

Kees™ paste steeds minder goed. Hoewel men meestal heus wel weet dat we met een heel team op een giga zolder knetterhippe en keigoeie dingen maken, roept Kees™ toch ook het beeld van een hackende poldernerd twee-hoog-achter op. Er werd regelmatig gevraagd wie Kees nou was. 

Nieuw brand

Het was tijd voor verandering. Natuurlijk blijven we gewoon Hollandse jongens en meisjes die het nuchter en helder houden. Maar het was tijd voor een brand dat beter past. Een brand dat recht doet aan ons werk en onze plannen voor morgen. Full service optimism!

Omdat we willen voortbouwen op wat is, zochten we het nieuw vanuit de naam Kees™. We haalden een paar letters weg en kwamen zo op Est. Dat klonk meteen goed. Est = oost. Dat is waar de zon opkomt, waar morgen begint. Established in 2007. En om het compleet te maken: Est Digital.

Est Digital maakt supermooie, complexe en vooral zinvolle digitale oplossingen. Goede oplossingen, oplossingen die bijdragen. Aan nu en morgen.