Team Intro Uitzendbureau en Team Intro Payrolling zijn door en door Haagse bedrijven. Alle stratenmakers, grondwerkers en verkeersregelaars in Den Haag kennen Team Intro. En op Scheveningen loopt geen strandtentmedewerker rond die niet voor Team Intro werkt.

Twee websites

Team Intro heeft een uitgesproken eigen stijl. Je ziet en voelt het in alles wat ze doen. Hip & happening zijn ze; maar wel met echte mensen. Via twee websites vinden werkgevers, uitzendkrachten en werkzoekenden informatie over tijdelijk werk, loon, urenregistratie en sollicitatieprocedures.

Easyflex koppeling

Via de website kunnen flexwerkers reageren op vacatures en hun uren registreren. Team Intro beheert vacatures, sollicitaties en uren via Easyflex. Est legde een koppeling tussen dit systeem en de website. De koppeling wordt deels georganiseerd via een api en voor een ander deel via het inladen van een i-frame.

Facebook en Adwords

Team Intro onderhoudt graag contacten met flexwerkers, ook als ze niet aan het werk zijn voor Team Intro. Bovendien zijn veel van hun flexwerkers jong. Inzet van sociale media ligt dan voor de hand.
Team Intro had al een Facebook fanpage. Gezamenlijk ontwikkelden we een redactioneel concept en maakten we een contentkalender. Zo werd het gemakkelijk regelmatig te posten. Met een aantal acties vergrootten we het aantal Facebookfans.

Om regionaal goed gevonden te worden op bepaalde vacatures richtten we een aantal Adwords advertentiecampagnes in.

Bekijk volgende case

LUMC

Wetenschappelijk onderzoek naar agressie en meer van die dingen

bekijk case
Volgende