Supersnel, degelijk en gemakkelijk in de omgang. Fris en jong met volwassen ambities. Iedereen wordt blij van Craft.

The new kid on the block

Craft is een redelijk nieuw contentmanagementsysteem (CMS). Het maakt gebruik van innovatieve techniek. Ontwikkelaars met verschillende achtergronden vonden elkaar in een wens om een product te maken dat zowel voor wat betreft code en opbouw als snelle inzetbaarheid door minder technische mensen. Pixel & Tonic - het bedrijf achter Craft - werkt hartstochtelijk aan websites die beter werken en beter te onderhouden zijn: “Craft is the CMS that makes the whole team happy.”

Team blij, gebruiker blij

Er valt nooit iets om, niks wordt ooit traag en onderhoud is een opgeruimd klusje. Developers, ontwerpers en beheerders zijn heel erg te spreken over Craft.

Een gebruiker merkt er niet veel van. En dat is precies de bedoeling. Een website die gewoon prettig doet wat hij moet doen, is heel fijn voor de gebruiker.

Snel en goed

Wanneer er bij de Universiteit Leiden een online uiting gewenst is die niet binnen de gevestigde infrastructuur past, zetten we Craft in. Verschillende projecten konden zo snel en goed het web op. Ook de online community Visverslagen kreeg vorm met Craft. 

Meer informatie